Mit is takar a biztonságtechnika?

A biztonságtechnika ismét egy nagyon széleskörű fogalom. Szakértőink hosszas vitákat folytattak, hogyan lehet minél egyszerűbben elmagyarázni, mit is takar a biztonságtechnika fogalma. A vitán nem csodálkozott senki, mert a biztonsági tudományokkal foglalkozók körében sincs egységes meghatározás erre a fogalomra.

Végül egyszerűen arra az elhatározásra jutottunk, hogy a technikával foglalkozunk. A biztonság kedvéért szeretnénk meghatározni, hogy mi mit értünk a fogalom alatt. A vagyonorzés.com a mechanikai és az elektronikus védelmet, védelmi megoldásokat érti.

Mechanikai védelemhez hozzátartozik a kültéri, biztonság – védelmi megoldások árkok, kerítések, sorompók, kapuk. Ide sorolhatnánk a római kori limest is. Szintúgy mechanikai biztonsági elemekhez sorolhatjuk az építmények részeit, falazatot, nyílászárót, rácsot, lakatot, zárat. Mechanikai biztonsági eszköz az értéktároló is (páncélszekrény, tűzálló szekrény, széf), de ide sorolhatnánk a személyvédelmi eszközöket pl.: testpáncélokat, golyóálló mellényeket.

Az elektronikus védelem alatt minden olyan eszközt, rendszert értünk, amihez elektromosság szükséges. Felsorolás szinten a teljesség igénye nélkül:

 • video megfigyelőrendszerek (CCTV rendszer)/kamerarendszerek
 • áruvédelmi rendszerek
 • tűzjelző (oltó) rendszerek
 • csomagátvizsgáló rendszerek
 • behatolásjelző rendszerek
 • távfelügyeleti rendszerek
 • helymeghatározó rendszerek
 • beléptető rendszerek

Kedves olvasó! A fentieket látva már Ön sem csodálkozik, hogy vitáztunk? Ember legyen a talpán, aki kiigazodik ebben a világban! Pontosabban biztonságszervező szakembernek kell lenni.

Aki itt elérhető, csak fel kell hívnia a +3620 204 3370-es telefonszámon.

Tapasztalataink szerint a legtöbb cég a biztonságtechnikai szolgáltató kiválasztásánál azért választ rosszul, mert:

 • nincs megfelelő tapasztalata a biztonsági iparban,
 • a szakemberük elkötelezett,
 • nincs szakembere, aki pontosan meghatározhatná a feladatot,

Mindezek alapján a megrendelt technika beszerelése után válik világossá, hogy nem használható arra a feladatra, amire kellene, így lesz egy drága rendszer, amit senki nem fog használni és a megrendelő úgy érzi, becsapták, mert fölösleges dolgot vásároltattak meg vele.

Szükségesnek érezzük hangsúlyozni, hogy a biztonsági ipar egy kőkemény üzlet, ahol a megrendelő pénzét akarják mindenáron, aki nem tudja, mit akar, felesleges kiadásba veri magát.

Független szakemberként segítünk eligazodni a mechanikai és elektronikai biztonságtechnika világában.

Mennyibe kerül? – Semennyibe!

Egy ingyenes konzultáció, igényfelmérés érdekében hívja a +3620/ 204 3370 telefonszámot.

Miért nem kerül semmibe?

A független szakember az igényfelmérés után javaslatot fog tenni, hogy melyik biztonságtechnikai szolgáltató képes az elvárásoknak és az ár-érték aránynak megfelelő rendszert telepíteni és a megfelelő szolgáltatást adni.

Mi független szakemberként javaslatot teszünk, hogy mely cég tudja a legmagasabb fokon megoldani a feladatot. A javaslatot vagy elfogadja, vagy nem. Ez a mi kockázatunk, ha elfogadja, a szakértői díjat a biztonsági cég nálunk költi el reklámmegjelenésre.

Szóval mit veszíthet? Hívjon most!

A +3620/ 204 3370 telefonszámon. Küldjön e-mailt: info@vagyonorzes.com